Udskriv

 

Microsoft Excel kurser

kursus   Excel kursus for Begyndere
kursus   Excel kursus for Falske Byndere
kursus   Praktisk Excel kursus


Hvorfor skal du tage et kursus i Excel

Mange arbejder dagligt med noget der skal spores eller måles, eller noget der skal overvåges. Excel er det ideelle program til at udføre disse opgaver.

Mange firmaer bruger i forvejen Office, så programmet kan være installeret på din PC, uden at du benytter det.

Stort set alle, fra en analytiker til en receptionist, kan udføre deres daglige opgaver mere effektivt ved at anvende Excel.

Tag et kursus og lær om alle de innovative funktioner i programmet, som kan give dig nye eller forbedrede redskaber til  at løse dine arbejdsopgaver.

Alle kurser er selvfølgelig målrettet og tilpasset dit firma.excel kursus  Kursus for Absolutte begyndere 

For dig som aldrig har arbejdet med Excel, Kurset giver dig et overblik over Excel, men det kan være en fordel at vælge et to-dags kursus. Så kan du få mere tid til at løse opgaver, og indrage en del af emnerne fra kædestrammer kurset. 

excel kursus  Falske begyndere

Du kan arbejde med Excel, men er selvlært, og bruger 'lappe løsninger' der fungerer, men som måske ikke virker helt optimalt. Du kan for eksempel have 'arvet´nogle Excel-ark, som du skal arbejde videre med. Formålet med kurset at at du bliver mere effektiv til at bruge Excel.

excel kursus  Praktisk Excel - kædestrammer kursus

En slags opdaterings-kursus. Du er lidt fortrolig med Excel, men ved at der er steder, der kan strammes op. Det er ikke et avanceret kursus, men et kursus for dig, som vil lære den mest effektive fremgangsmåde til at løse de opgaver, som du arbejder med i det daglige