Udskriv

Hvordan foregår et elearning kursus ? 

Hvornår starter e-kurset?


Start kurset når du ønsker det. Bestem selv hvornår og hvor ofte du vil indsende opgaveløsninger.

Hvor længe varer et 
e-kursus?


Gennemsnitligt skal du regne med mellem 15 timer pr. kursus, alt efter hvor omfattende kurset er, hvor dybt du ønsker at gennemgå emnerne, og dit forudgående kendskab til brug af en computer og programmet

Du har et år til at færdiggøre med et kursus. Du kan for eksempel holde pause, hvis du skal rejse, har travlt på arbejdet etc.

Hvad er inkl. i kursusgebyret?

Kursusmateriale, opgaverettelse, vejledning og hjælp under kurset til lektionerne og løsning af opgaverne.

Kursusbevis

Efter indsendelse af den sidste opgave, fremsendes et kursusbevis.

Hvordan kommer du i gang?


Pr. e-mail sendes et pdf-introduktions-hæfte, som forklarer, hvordan du indsender dine opgavebesvarelser, hvilke opgaver der skal løses, hvordan kursusmaterialet er opbygget, hvad din kursuspakke indeholder ect. Hvis kursus materialet er en bog, sendes den med posten.

Du får også et velkomst-brev, hvori det fremgår, hvem der er din instruktør på kurset, og hvad dit kursistnr. er.

Hvordan foregår kurset?


Du læser lektionen og løser opgaverne. Når du er færdig med en eller flere opgaver, sender du dem med e-mail til din personlige instrutør.

Instruktøren retter dine opgavebesvarelser, og sender dem retur med vejledninger og kommentarer - normalt inden for 48 timer.

Går du i står, eller trænger du til hjælp med en lektion, sender du os en e-mail, så vil vi hurtigst muligt - oftest samme dag - hjælpe dig med at komme videre.>

Hvad med software?

Software er IKKE med i kursuspris. Kursisten skal selv have software installeret, eller bruge en tidsbegrænset demo-version.

Kursisten står selv for installation af software. Da de fleste PC'ere er ret forskellige, kan vi desværre normalt ikke være behjælpelig med dette.

Hvor længe skal jeg vente på svar på en opgave?

Instruktørene har op til to hverdage til at besvare din opgaveløsning. Men oftest hører fra dem langt hurtigere.

Hvis du har problemer med en opgave, prøver vi selvfølgelig at klare det med med det samme, så du kan komme videre med kurset.

Hvordan kan jeg kontakte min instruKtør

Du kan sende en email til din instruktør, men du kan desværre ikke forvente at komme i telefonisk kontakt med denne. Spørgsmål bedes venligst sendt pr mail til den email-adresse, som oplyses i dit introduktionsbrev.

Det giver instruktøren en mulighed for at forberede et omhyggeligt svar, og du får løsningen på skrift til eventuel senere reference.