OneNote kurserkursus onenote

kursus  Kursus i OneNote

kursus  OneNote med Outlook kursus

 

Hent kursus information PowerPoint Hent PDF med udvidet kursus 
beskrivelse og OneNote tips

 

Kursus kun for dig ?

firmakursus i onenote og outlook   kr. 2.600 excl. moms.
én kursus dag med dig som eneste kursist.

 

Firma kursus

Læs mere om firma kurser
firmakursus i onenote og outlook   Fra kr. 4.600 excl. moms.

 

Online kursus

Du kan også vælge et par timers online kursus, hvis du kun har brug for vejledning i et specifikt emne. Forlang tilbud.

 

Hvad er ms OneNote

I sin enkleste form er OneNote en elektronisk version af et papir notesbog. Du kan skrive noter, tanker, ideer, kruseduller, påmindelser og alle former for oplysninger.

I modsætning til det traditionelle Word-dokument kan du i OneNote skrive og tegne noter i form af tekst, grafik og billeder og lyd, uanset hvor på papiret, og hvordan du ønsker
at gøre det.


OneNote er udformet som et redskab til at tage noter, informationsindsamling, og team samarbejde.

OneNote tilføjer også moderne funktioner som tegninger, billeder, lyd, video, og håndskrift samt multi-user deling af og samarbejde om noter..

 

Hvorfor et kursus i OneNote

kursus i office onenote microsoft  Har du en masse løse sedler og gule post-it sedler overalt? Brug OneNote til at organisere din information, og lynhurtig søge og genfinde de relevante oplysninger.

kursus i office onenote microsoft  Arbejder du med mødeplanlægning, udsender mødeindkaldelser og referater etc, så kan OneNote gøre arbejdet langt nemmere og mere flydende.

kursus i office onenote microsoft  Samarbejder du med kollegaer om forskellige projekter? Brug OneNote som en fælles reference database med alle relevante filer hurtigt tilgængeligt, uanset om du befinder dig på konteret eller et helt andet sted.

kursus i office onenote microsoft  Arbejder I med brainstorming, webcast møder etc,så kan I samarbejde live med kollegaer over hele verden i OneNote.